Zoekresultaten

Opnieuw instellen
178 resultaten:
81. Nominaties Liemerse sportprijs van start  
De Liemers krijgt een eigen sportprijs. Sporters, die een bijzondere prestatie hebben verricht, worden op donderdag 13 december tijdens een feestelijke avond in het zonnetje gezet tijdens de eerste…  
82. 18 jaar en dan?!  
Eindelijk 18! Je mag autorijden, je eigen biertje bestellen en stemmen. Maar je bent nu ook officieel volwassen en financieel onafhankelijk. Hoe pak je dat aan?  
83. Goedkope rijbewijskeuring senioren Zevenaar  
Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts.  
84. Waardering voor Zevenaarse mantelzorgers  
Veel mensen zorgen onbetaald voor hun partner, een familielid of een bekende. Denk bijvoorbeeld aan zorg bij een langdurige ziekte, een beperking of hoge leeftijd. Ook in Zevenaar zijn veel mensen…  
85. Villa Pinedo: de plek voor kinderen van gescheiden ouders  
Zijn jouw ouders niet meer langer samen en heb je het daar moeilijk mee? Er zijn veel mensen en organisaties die je graag helpen, waaronder Villa Pinedo.  
86. Autisme Ouder Initiatief  
beeld met allerlei tekstvakken over de bijeenkomst op 26 september 2018 Er is in Duiven een initiatief om te starten met een Autisme Ouder Initiatief. Ceril Katuin vertelt erover.  
87. Wegwijzer mantelzorg Westervoort  
Voor mantelzorgers in Westervoort is er een handige wegwijzer. Het biedt antwoorden op vragen en wijst de weg naar organisaties of informatiebronnen die je (verder) kunnen helpen.  
88. Nieuwe werkwijze Gebiedsteams Goed voor Elkaar  
Vanaf november 2018 starten de Gebiedsteams in Zevenaar  met een nieuwe werkwijze. Zij nemen een netwerkende, verbindende rol aan waarbij zij aansluiten bij de bestaande organisaties en…  
89. Tip: Bezoek het Repaircafé  
logo met hierin beeldmerk: het Repair Café In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn.  
90. Open middag bij Inloophuis De Herberg  
foto van het welkomstbord met openigstijden erop, gemaakt door Klaas Westerbeek Behoefte aan een moment van rust, een lekker kopje koffie, wil je een spelletje doen of met anderen in gesprek? Dan kun je elke week op donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur…  

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.