Zoekresultaten

Opnieuw instellen
178 resultaten:
61. Cliëntondersteuning, wel zo prettig!  
Heeft u binnenkort een keukentafelgesprek met een consulent van het Gebiedsteam? Hij of zij legt dan alles zo helder mogelijk uit aan u. Toch kan het prettig zijn als er nog iemand bij het gesprek…  
62. Zevenaar  
Gebiedsteams Goed voor elkaar Wij zoeken naar praktische oplossingen. Dichtbij, in de wijk, samen met u. Bij het Gebiedsteam kunt u terecht met al uw vragen over zorg en ondersteuning en voor het…  
63. Nieuwe richtlijnen Avan: is uw rolstoel al goedgekeurd en voorzien van een sticker?  
de symbolen/logo's van code vvr Per 1 juli 2020 (dit was eerst 1 juli 2019 maar de overgangsregeling is met 1 jaar verlengd) mogen alleen crash-geteste rolstoelen als vervangende zitplaats dienen.  
64. Welke sociale uitdaging pak jij aan met 100.000 euro?  
Zet jij met jouw business idee echte sociale verandering in gang? Meld je dan aan voor de IGNITE Award en maak kans op €100.000 en een intensief trainingstraject.  
65. Overgangsregeling Code VVR met jaar verlengd  
close up van iemand die in een rolstoel ziet (deel van het wiel en de stoel, met een hand van de persoon op het wiel) De overgangsregeling om te voldoen aan de vernieuwde Code Veilig Vervoer Rolstoelgebruikers (VVR) is met een jaar verlengd tot 1 juli 2020.  
66. Buzz on Tour: op naar een mantelzorgvriendelijke gemeente  
Op donderdag 18 april bezoekt de Werk & Mantelzorg Buzz on Tour de gemeente Zevenaar op het Raadhuisplein. Stichting Werk & Mantelzorg trekt met deze bus door Nederland om zoveel mogelijk…  
67. Kortingsregeling bij Avan voor medereiziger van Wmo-reiziger vervalt  
icoontje i (van informatie) Heb je een Wmo-pas waarmee je wel eens met Avan reist.... En maak je dan gebruik van de kortingsregeling voor iemand die met je meereist? Let op, per 1 april 2019 vervalt de kortingsregeling voor…  
68. Mooie samenwerking RSD en Interstap  
De Regionale Sociale Dienst (RSD) De Liemers en reïntegratiebedrijf Interstap werken sinds kort samen om bijstandsgerechtigden uit de Liemers aan een baan te helpen.  
69. Onafhankelijke cliëntondersteuning  
drie dames aan tafel tijdens een keukentafelgesprek Inwoners van Westervoort kunnen gratis gebruik maken van hulp van een onafhankelijke cliëntondersteuner bij het keukentafelgesprek met het Goed voor elkaar team.  
70. Babberichse Driestroomhuis: een fijne, stabiele woonplek voor kinderen  
Stichting Het Vergeten Kind is deze week een campagne gestart om onnodig leed van uit huis geplaatste kinderen te voorkomen. De stichting wil dat uit huis geplaatste kinderen niet steeds worden…  

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.