Zoekresultaten

Opnieuw instellen
178 resultaten:
51. Ik wil helpen  
Iedereen kan iets voor een ander betekenen Ik wil graag meedoen en een ander helpen Dat is een mooi gebaar! En hiermee kunt u echt iets betekenen voor een ander. Dat kan op 1000 manieren. Van een…  
52. Ik help al  
Dat doe ik graag! Ja, ik doe al mee! Ben je mantelzorger of vrijwilliger bijvoorbeeld? Dan kun jij terecht bij instanties die jou als hulpgever kunnen ondersteunen. Buiten dat zijn er ook regelingen…  
53. Website Vertrouwd Wonen  
De website www.vertrouwdwonen.net bestaat per 25 september 2019 niet meer.  
54. Beter lezen en schrijven? Daar heb je recht op!  
banner met slogan: samen gaan we voor een geletterd Nederland Als je wilt bakken, wil je toch het recept begrijpen? De Bakbar gaat tijdens de Week van de alfabetisering toeren door de Liemers. Kom op 10 of 12 september een bezoekje brengen!  
55. Zij hebben detail  
Inspirerende verhalen...  
56. Bewonersgroep Kleur uw Buurt  
Bewonersgroep Kleur uw Buurt aan tafel, met vlnr Syreetha, Malayka, Jan en vz Antoon Stel, u en uw buurtgenoten vinden dat het speeltuintje in de buurt wel een opknapbeurt kan gebruiken. Wat nieuwe beplanting, voor de speeltoestellen een frisse lik verf en graag ook een bankje voor…  
57. Een tegen eenzaamheid  
logo (in roze letters de tekst 1 tegen eenzaamheid) De zomer is voor veel mensen een leuke tijd. Samen genieten van mooi weer of er lekker even tussenuit. Maar voor veel ouderen kan het een lange periode van eenzaamheid zijn.  
58. Goedkope rijbewijskeuring senioren in Zevenaar  
Rijbewijs verlengen? Dat kan nu extra voordelig!  
59. Hulp van Buurtgezinnen  
schets van een gezin (kind met ouders of buurtouders) voor een huis Buurtgezinnen.nl zorgt er met de inzet van een steungezin voor dat ouders weer op adem kunnen komen en kinderen zich positief kunnen blijven ontwikkelen.  
60. Maak het voor iedereen!  
drie poppetjes met ieder een tekstballon Rekening houden met toekomstige gebruikers wanneer je een nieuwe product of dienst ontwikkelt. Of product of dienst zo ontwerpen dat het geen gebruikersgroepen uitsluit en geen aanpassingen of…  

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.