Zoekresultaten

Opnieuw instellen
178 resultaten:
41. Agenda detail  
Samen, doen, beleven...  
42. Verhuizing Financieel Trefpunt in Westervoort  
icoon met de i van informatie Per donderdag 13 februari 2020 is het Financieel Trefpunt in Westervoort verhuisd van Kulturhus De Nieuwhof naar de 'oude' Flierefluiterschool (Vrouwenslag 61 in Westervoort).  
43. Westervoort  
Zo werken wij... Sociaal Team Let op! Per 1 februari 2020 is er een verandering in onze naam en hebben wij nieuwe contactgegevens. Goed voor elkaar team Westervoort is nu: Sociaal Loket. U…  
44. Duiven  
Zo werken wij... Zorg en ondersteuning in de gemeente Duiven Let op! Per 1 februari 2020 is onze naam veranderd en hebben wij andere contactgegevens. Loket WWZ is vanaf nu: Sociaal Loket. …  
45. VOORAANKONDIGING vanaf 1 februari 2020: Sociaal Loket  
afbeelding van een luidspreker Vanaf 1 februari 2020 gaan het Loket WWZ (gemeente Duiven) en Goed voor elkaar team Westervoort (gemeente Westervoort) samen verder onder de naam: Sociaal Loket.  
46. Een koffer vol informatie!  
boeken over dementie liggen op een tafel Sinds oktober kunnen inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort gebruik maken van de 'Dementiekoffer'.  
47. Minder betalen voor méér zorgverzekering  
Elke gemeente biedt een gemeentepolis aan. Dit is een collectieve zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen en/of hoge zorgkosten, chronische ziekte of beperking. Wilt u hier meer informatie…  
48. Team Vroeg Eropaf gaat op pad  
twee medewerkers van team Vroeg Eropaf gaan op huisbezoek (lopen op een stoep) Team Vroeg Eropaf helpt inwoners van de gemeenten Duiven en Westervoort met (beginnende) financiële problemen.  
49. Alleen met kerst? Schuif tweede kerstdag aan bij restaurant Eet-Lokaal!  
Heb jij er ook een hekel aan om met kerst alleen te eten? Wil je lekker dineren in een bijzonder gezelschap in een sfeervolle ambiance? Restaurant Eet-Lokaal in Zevenaar houdt op tweede kerstdag…  
50. Reizigers meer tevreden over Avan  
Reist u met Avan en/of heeft u meegedaan met het klanttevredenheidsonderzoek? Het resultaat is bekend. Reizigers beoordelen de kwaliteit van het vervoer van Avan met een 7,8.  

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.