Zoekresultaten

Opnieuw instellen
178 resultaten:
91. Groene vingers?  
getekende moestuin met groenten Het groenteplein in Westervoort (bij voormalig basisschool De Flierefluiter) is op zoek naar vrijwilligers. Vind jij het leuk om te tuinieren? Of op een andere manier een bijdrage te…  
92. Contact  
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src =…  
93. G-voetballertjes juichen als Christiano Ronaldo in Pannerden  
Doelpunt! Gabriella Huibers (16) uit Pannerden juicht alsof ze als een ware prof in een vol stadion de winnende treffer heeft gemaakt.  
94. Samenwerking met JOGG gaat door  
De gemeente Zevenaar heeft besloten om de samenwerking met Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) te verlengen tot en met maart 2021. Goed nieuws dus!  
95. Geen beperking in activiteiten voor jongeren met een beperking!  
Het jongerencentrum de Sfinx staat klaar voor alle jongeren. Maar voor jongeren met een beperking is het niet altijd makkelijk om activiteiten te vinden om aan mee te doen.  
96. Aangenaam Wonen: Nuttig en zinvol!  
Dit zijn veel gehoorde reacties van inwoners van de gemeente Zevenaar die zich hebben laten voorlichten over het langer veilig en zelfstandig thuis wonen door middel van het project Aangenaam Wonen.  
97. Zevenaar krijgt een Expertisecentrum Mantelzorg  
Voor wie meer wil weten over mantelzorg of zelf mantelzorg verleent, komt er een expertisecentrum in Zevenaar. Dat moet een verzamelpunt worden voor informatie, om elkaar te ontmoeten en samen te…  
98. Het taalpunt helpt!  
in de bieb in Westervoort, een groep aanwezigen (waaronder wethouder Hans Breunissen bij de opening van het taalpunt, met allemaal een A4 met een letter, dat samen vormt: taalpunt westervoort Op 28 februari 2018 is het taalpunt in Westervoort (in de bibliotheek) officieel geopend. Het Taalhuis is voor iedereen die beter wil leren lezen, schrijven, rekenen of hulp nodig heeft bij digitale…  
99. De Plusbus binnenkort ook in Zevenaar  
Na Doesburg kunnen binnenkort ook vijftigplussers en inwoners met een functiebeperking in Zevenaar gebruikmaken van de Plusbus.  
100. Snelle ondersteuning zonder toeters, wél met bellen!  
Zit u met een (dringende) vraag voor ondersteuning? Wij helpen u natuurlijk graag met het zoeken naar een oplossing, én via de snelste weg.  

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.