De ommekeer, dankzij het Deltahuis

19
Jan
Gemeente Westervoort
twee heren staan bij het bord met de naam van Het Deltahuis, voor de entree van het pand

Maria uit Westervoort heeft contact gezocht met het Deltahuis omdat zij heel graag weer aan het werk wilde. Dat is gelukt. En .... Door een betaalde baan komt haar droom om groter te gaan wonen een stuk dichterbij.

'De ommekeer'

Voor de zoveelste keer werd haar verteld dat ze geen vast contract kon krijgen.... Teleurgesteld ging ze verder kijken. Een goede zet om naar het Deltahuis te gaan blijkt achteraf, want Maria vond al snel een betaalde baan. Niels Schoterman, de locatiemanager van het Deltahuis Westervoort, was hierover totaal niet verrast. "Wanneer kandidaten de 'Heft in eigen hand' cursus goed hebben afgerond, kan het snel gaan. Maria was vanaf het begin af aan al gemotiveerd om weer aan het werk te gaan. Dit helpt enorm. Uiteindelijk is motivatie een van de belangrijkste factoren voor succes. Het is aan ons om deze motivatie in te zetten bij en te zoeken naar een passende baan", zegt hij.

Samen kunnen we vooruit

Eerst was Maria wat terughoudend. "Ik had een gevoel van ja hoor, daar gaan we weer, maar dit veranderde al snel na de eerste afspraak bij het Deltahuis. "Als we haar nu vragen naar haar ervaring zegt ze: "tien keer beter dan alle andere zoektochten naar werk". Vooral de persoonlijke aanpak en het gericht naar werk zoeken noemt Maria als positieve punten van het Deltahuis.

Niels geeft aan dat ze bij het Deltahuis samen met Maria hebben gekeken naar een leuke en geschikte werkgever: "Een werkgever die haar goed kan begeleiden hier ook echt de tijd voor neemt. En dat hebben we gevonden bij een bedrijf in de schoonmaakdienstverlening. Ik ben blij dat wij Maria konden helpen."

Woont u in Westervoort en wilt u ook weten of het Deltahuis iets voor u kan betekenen? Loop gerust eens binnen (Uitterweert 2). Of stuur een mail naar mailto:info@interstap.nl

Inspirerende verhalen...

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.