Proclaimer

Dit is de officiële website van de campagne Goed voor elkaar. Deze campagne is een samenwerking van de gemeente Duiven, Rijnwaarden, Westervoort en Zevenaar. De gemeenten zijn verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doen er alles aan deze actueel en juist te houden.

Wij vinden het belangrijk dat deze website gebruikersvriendelijk en goed toegankelijk is voor verschillende doelgroepen en hebben zeker oog voor (de mogelijke) doorontwikkeling van dit kanaal. 

Goed voor elkaar!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.