Zorgkrant valt in de bus

28
Dec
NieuwsGemeente DuivenGemeente WestervoortGemeente Zevenaar
afbeelding van de voorpagina, met hierop wat foto's maar in het groot een foto van moeder en kind in de sneeuw

In de week van 28 december 2020 valt ie in de bus: de Informatiekrant Zorg & Ondersteuning De Liemers.

Met hierin artikelen over alles wat met zorg en ondersteuning te maken heeft. Zo lees je wat je kunt doen als je financiële zorgen hebt. Ook staat er  een artikel in met tips om eenzaamheid te doorbreken. Een onderwerp dat nu vooral erg actueel is, door corona. Door de aangscherpte maatregelen zijn de mogelijkheden op dit moment beperkter. Maar een telefoontje, kaartje of videobellen kan natuurlijk altijd!

Let op: de krant is voor de aangescherpte coronamaatregelen samengesteld en gedrukt. Het kan dus zijn dat niet alles exact klopt of actueel is. Check dit eerst (afhankelijk van uw vraag of wens, maar bijvoorbeeld op rijksoverheid.nl of bij een instantie of vereniging) als u twijfelt.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.