Zevenaarse zomerschool van start op 9 juli!

25
Jun
Nieuws Gemeente Zevenaar

Kunstwerk! De Bibliotheek organiseert tijdens de zomervakantie weer een zomerschool voor basisschoolleerlingen. Tijdens de zomerschool kunnen kinderen op een actieve en creatieve manier aan de slag met taal. Deelname aan de zomerschool is gratis.

Ridders en kastelen

Het centrale thema voor de zomerschool 2019 is ridders en kastelen. Met activiteiten als een kastelenbezoek, leesmaterialen, VR technologie en knutselopdrachten werken de kinderen tijdens de zomerschool op allerlei manieren toe naar een leuke voorstelling in het Musiater voor Zevenaar en in het Gildehuis voor Lobith.

Dagen en tijden

De zomerschool in Zevenaar is drie ochtenden per week; in de periode van 9 juli t/m 25 juli op de dinsdag- woensdag- en donderdagochtend van 09.00-12.00 uur.
De zomerschool in Lobith vindt plaats van 30 juli t/m 15 augustus op de dinsdag- woensdag- en donderdagochtend van 09.00-12.00 uur.

Activiteiten voor ouders/verzorgers

U bent als ouder ook erg belangrijk voor een taalrijke thuisomgeving. Daarom organiseert de bibliotheek tijdens de zomerschool één keer per week ook taalactiviteiten voor ouder(s) / opvoeder(s). Vindt u het leuk om mee te doen? U bent van harte welkom!  

Aanmelden 

Wilt u uw kind aanmelden voor de zomerschool? Leuk! Dat kan via onderstaande gegevens: 

Kunstwerk! De Bibliotheek
Coördinator Taalhuis Zevenaar
Mw. Marie-José van de Velde
Activiteitenbibliotheek@liemerskunstwerk.nl
(0316) 745 680

Locaties       

  • De bibliotheek Zevenaar, HAL12, Kerkstraat 27, 6901 AA Zevenaar
  • Het Gildehuis Lobith, Dorpsdijk 16, 6915 AD

https://www.debibliotheekliemers.nl/actueel/actueel.html

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

15
Jul

Locatie: Dorpshuis, Markt 8 in Lobith

Tijdstip: 14.00 - 16.00 uur

Lees meer

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.