Westervoort beter toegankelijk maken! Praat mee op 13 oktober

18
Sep
NieuwsGemeente Westervoort
een afbeelding met hierop allerlei mensen (o.a. aan het werk, met een kind, iemand die een persoon in een rolstoel duwt)

UPDATE: Door de aangescherpte coronamaatregelen gaat de bijeenkomst op 13 oktober 2020 over Westervoort beter toegankelijk maken niet door.

Oorspronkelijke bericht:

De gemeente Westervoort vindt het belangrijk dat gebouwen en de openbare ruimte voor iedereen toegankelijk zijn. Heb je ideeën (voor een oplossing) om Westervoort beter toegankelijk te maken? Deel ze tijdens de bijeenkomst op 13 oktober 2020.

Omdat de gemeente dit belangrijk vindt, wordt er een start gemaakt met de uitvoering van de inclusie agenda 2020-2022. Het doel hiervan is dat iedereen zoveel mogelijk meedoet in de samenleving.

Daarom nodigt ze inwoners uit om mee te denken. Juist inwoners ervaren in het dagelijks leven waar de knelpunten zitten. Het is goed om die te delen én om vervolgens samen oplossingen te bedenken voor die knelpunten. Om zo samen de toegankelijkheid in Westervoort te verbeteren.

Dat kan op:

  • dinsdag 13 oktober 2020
  • van 16.00 uur tot 19.00 uur (voor soep en broodjes wordt gezorgd)
  • in zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11

Na deze avond gaan inwoners, organisaties en de gemeente samen aan de slag om werk te maken van uw ideeën en oplossingen.

Aanwezig zijn?

Stuur dan voor 9 oktober een aanmelding naar: inclusie-agenda@westervoort.nl. Geef je daarbij ook even je dieetwensen aan en of je gebruik maakt van voorzieningen?
Je ontvangt nog een bevestiging van deelname.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.