Welkomhuis Gelders Eiland is open!

10
Jan
Gemeente ZevenaarNieuws

Op dinsdag 8 januari heeft het Welkomhuis Gelders Eiland haar deuren geopend in het verbouwde dorpshuis De Cirkel in Pannerden. Het Welkomhuis is bedoeld voor mensen die eenzaam zijn, weinig te besteden hebben, niet lekker in hun vel zitten en behoefte hebben aan contact.

U kunt bij het Welkomhuis terecht voor een bakje koffie, een praatje en wat ondersteuning. Ook denken zij mee over de vrijetijdsbesteding: hobby’s, (vrijwilligers)werk of studie. Dit doen ze van mens tot mens, want ze werken met vrijwilligers.

Openingstijden
Het Welkomhuis is open op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 13.30-16.30u en woensdagochtend van 09.30-12.00u.

Daarnaast bent u als verwijzer van harte uitgenodigd om op de dinsdagen in januari samen met uw geïnteresseerde cliënt langs te komen en kennis te maken. Projectleider Jennifer van Leur is op deze middagen tussen 14.00-15.30 uur aanwezig om uitleg te geven en specifieke vragen te beantwoorden. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Graag tot ziens!

Fotocredits: Bas van Spankeren in opdracht van Vryleve

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.