Welke sociale uitdaging pak jij aan met 100.000 euro?

29
May
Gemeente ZevenaarNieuws

Zet jij met jouw business idee echte sociale verandering in gang? Meld je dan aan voor de IGNITE Award en maak kans op €100.000 en een intensief trainingstraject.

Het Anton Jurgens Fonds (AJF) organiseert en financiert voor de 5e keer de IGNITE Award. Dé prijs die startende sociaal ondernemers helpt de volgende stap te zetten naar professionalisering en meer impact. Dit jaar staan gemeenten in Oost-Nederland in de spotlight.                                                

Zet jij met jouw business idee echte sociale verandering in gang? Meld je dan aan en maak kans op €100.000 en een intensief trainingstraject. De inschrijving staat open van 1 juni t/m 12 juli en verloopt via IGNITEaward.nl. De finale is op 7 november 2019.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.