Voedselbank Zevenaar

3
Jan
NieuwsGemeente Zevenaar

In ons land is de Voedselbank helaas nog hard nodig, zo ook in Zevenaar. De Voedselbank overbrugt de kloof tussen overschot en tekort.

De Voedselbank is er voor gezinnen, huishoudens en personen die niet in staat zijn te voorzien in hun primaire dagelijkse levensbehoeften. Er is dan hulp mogelijk vanuit de Voedselbank Zevenaar. Voedselbank Zevenaar stelt voedselpakketten beschikbaar als tijdelijke ondersteuning (maximaal 3 jaar).

Aanvraag indienen/verlengen

Wilt u een aanvraag indienen of verlengen of meer informatie over de Voedselbank Zevenaar? Stuur dan een e-mail naar hulpverlening@voedselbankzevenaar.nl

Voor het indienen van een aanvraag kunt u ook contact opnemen met de Sociale Raadslieden van de STMR. Zij doen een voorzieningencheck doen om te beoordelen of u gebruik maakt van alle regelingen waar u recht op heeft. Ook kunnen zij u helpen bij het aanvragen van voorzieningen. U kunt telefonisch een afspraak maken bij de STMR via 0900-8433. Ook kunt u binnenlopen tijdens een inloopspreekuur.

 

LocatieWanneerTijdstipTelefoonnummer
Welzijn Rijnwaarden
Markt 8, Lobith
Dinsdag
Donderdag
13:30 - 14:30 uur
10:30 - 11:30 uur
0900-8433
Gemeentehuis Zevenaar
Kerkstraat 27, Zevenaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
08:30-11:00 uur0900- 8433

 

 

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.