Villa Pinedo: de plek voor kinderen van gescheiden ouders

18
Sep
NieuwsGemeente Zevenaar


Zijn jouw ouders niet meer langer samen en heb je het daar moeilijk mee? Er zijn veel mensen en organisaties die je graag helpen, waaronder Villa Pinedo.

Villa Pinedo

Je ouders zijn gescheiden of gaan binnenkort scheiden. Hierdoor voel je je misschien wel eens alleen, boos, verdrietig of onbegrepen. Villa Pinedo is de plek voor kinderen van gescheiden ouders. Hier kun je terecht voor tips en al je vragen. Wil je graag online met een andere jongere met gescheiden ouders hierover praten? Via Villa Pinedo kan je een eigen Buddy krijgen. Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Met een Buddy aan jouw zijde hoef je je niet alleen te voelen en kun je ervaringen over de scheiding uitwisseling.

Dit kan een Buddy voor jou doen:

  • Jou helpen met lastige vragen te beantwoorden

  • Zich in jouw situatie verplaatsen en je advies geven

  • Naar jou luisteren zodat jij je hart kan luchten

Meer informatie

Villa Pinedo kan je op meer vlakken helpen. Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om je situatie en gevoelens te verwoorden? Dan vind je een aantal open brieven op de website van Villa Pinedo die jou kunnen helpen. Ook is er een online jongerenforum waar je jouw vragen kunt stellen. Wil je meer informatie over een Buddy of over Villa Pinedo? Kijk dan op www.villapinedo.nl of stuur een e-mail naar info@villapinedo.nl.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.