Tip: Bezoek het Repaircafé

25
Jun
NieuwsGemeente DuivenGemeente WestervoortGemeente Zevenaar
logo met hierin beeldmerk: het Repair Café

In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn.

Zoals kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen en speelgoed. Je kunt met deze spullen een bezoek brengen aan het Repair Café. Hier ga je dan samen met deskundigen aan de slag om het te repareren.

Iedere woensdagmiddag van 13-16 uur is er een Repair Café voor inwoners van Westervoort en Duiven, in het gebouw van Serviceteam De Liemers (Noordelijke Parallelweg 1 in Westervoort, tegenover de achterzijde van het station).Kijk ook eens op: https://www.facebook.com/groups/1697156503939646/

Elke tweede en vierde woensdag van de maand, van 14.00 tot 16.30 uur is er een Repaircafé in Zevenaar (niet in juli en augustus). Bekijk de exacte data op: http://repaircafe.caleidoz.nl/ De locatie is: Caleidoz Welzijn, Steenhuizen 6 in Zevenaar.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.