Symbolische cheque voor bijzonder Braamhuis

26
Sep
NieuwsGemeente Zevenaar

Op zaterdag 23 september jl. heeft wethouder Stef Bijl een symbolische cheque, welke een subsidie symboliseert, overhandigd voor de nieuwe kinderafdeling van het Braamhuis.

Het Braamhuis

Het bijzondere inloophuis zet haar deuren open voor mensen die kanker hebben (gehad), hun familieleden, overige naasten en nabestaanden. Het Braamhuis, dat zaterdag ook hun 5-jarig jubileum vierde, biedt mensen de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen, advies te verstrekken en deel te nemen aan gezamenlijke activiteiten.

Stef Bijl: “De gemeente Zevenaar vindt het van groot belang dat het Braamhuis gesteund wordt, mede omdat er nog geen soortgelijke voorziening in de Liemers is. Mensen moeten, ondanks alles, ook onbezorgd leuke dingen kunnen doen met anderen die hun situatie ook begrijpen. Wij vinden het daarom erg mooi dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een goed initiatief zoals het Braamhuis.”

Van yoga tot graffiti

Het aanbod van activiteiten loopt zeer uiteen: van yoga tot een workshop graffiti, van een escape room tot het maken van popcorn en het kijken van een film. Op deze manier probeert het Braamhuis mensen uit alle leeftijdscategorieën te bedienen.

Aanmelden 

Het Braamhuis is iedere dinsdag en donderdag van 10:00 tot 16:00 uur geopend en elke woensdagmorgen van 10:00 tot 13:00 uur. Wilt u u ook aanmelden voor de activiteiten? Dit kan via activiteitenbraamhuis@gmail.com, telefonisch via (0316) 332 111 of via het aanmeldformulier op www.braamhuis.nl.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.