Staan voor een baan

1
Oct
Gemeente DuivenGemeente ZevenaarGemeente WestervoortNieuws

Het Werkgevers Servicepunt Midden-Gelderland organiseert op woensdag 11 oktober de On the Road meeting 'Kom staan voor een baan'. Het WSP nodigt ondernemers uit de omgeving uit om deel te nemen zodat ze meer te weten kunnen komen over het creëren van een arbeidsplaats voor een medewerker met een arbeidsbeperking.

Samen met de Liemerse gemeenten en de gemeenten Doesburg en Montferland wil het WSP met u de kansen verkennen die er voor uw bedrijf zijn. Mensen met een arbeidsbeperking beschikken over talenten die voor u van grote waarde kunnen zijn. Veel werkgevers hebben hun kracht al ontdekt en zo invulling gegeven aan sociaal ondernemerschap. Bovendien zijn er aantrekkelijke regelingen beschikbaar wanneer u iemand met een arbeidsbeperking een kans geeft. Dus kom 11 oktober kijken wat de mogelijkheden zijn!

Programma

We zijn te gast bij Essilor Nederland aan de Marconistraat 9 in Zevenaar. Het programma ziet er als volgt uit:

15.00-16.00 uur   Rondleiding in de fabriek van Essilor (optioneel)

16.00 uur             Inloop

16.15-17.30 uur   Meeting 'Kom staan voor een baan'

17.30 uur             Borrel

18.00 uur             Einde

 

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.