Snelle ondersteuning zonder toeters, wél met bellen!

16
Feb
NieuwsGemeente Zevenaar

Zit u met een (dringende) vraag voor ondersteuning? Wij helpen u natuurlijk graag met het zoeken naar een oplossing, én via de snelste weg.

Daarom staan de gebiedsteams in Zevenaar voor u klaar via (0316) 595 111. Op die manier kunnen wij u direct persoonlijk te woord staan of een afspraak in te plannen voor een bezoek bij u thuis. Vervolgens zoeken we samen met u naar praktische oplossingen voor uw vragen of problemen. Klein of groot, over zorg, opvoeding, ondersteuning of werk: u kunt ermee bij ons terecht.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 8:30 – 17:00 uur en op vrijdag van 8:30 – 12:30 uur en per e-mail via gebiedsteam@zevenaar.nl.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.