Sjors Sportief & Sjors Creatief

10
Jul
Gemeente Zevenaar

De gemeente Rijnwaarden wil alle basisschoolleerlingen kennis laten maken met de verschillende sport- en cultuurverenigingen in de gemeente. In het nieuwe schooljaar ontvangen alle leerlingen het boekje 'Sjors Sportief & Sjors Creatief' met alle sportieve en culturele activiteiten waarmee ze gratis kennis kunnen maken. Online kunnen ze zich dan inschrijven voor de activiteit die ze leuk vinden.

Voor verenigingen in Rijnwaarden is dit project ook een mooie kans om hun activiteiten te promoten en wellicht nieuwe jonge leden te verkrijgen. Meld je vereniging of jeugdactiviteit aan op www.sportstimulering.nl.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.