Seniorenclub opent seizoen met nieuwe website

9
Sep
NieuwsGemeente Zevenaar

De Oud-Zevenaarse Seniorenclub heeft op 6 september bij de opening van het nieuwe seizoen hun meest recente kunstwerk laten zien: de nieuwe website.

De opening van het nieuwe seizoen vond plaats in Careza De Kroon. Tijdens de zomerpauze heeft het bestuur en de activiteitencommissie gewerkt aan een nieuwe website. Ook is het logo is verpakt in een nieuw jasje.

De site wordt deze middag samen met de seizoensactiviteiten om 14.00 uur gepresenteerd. Het is voor de Seniorenclub een grote stap vooruit.

  1. De website maakt het mogelijk een stuk sneller en beter te communiceren met de leden. De site is te vinden op seniorencluboudzevenaarooy.nl.

Achtergrondinformatie Seniorenclub

De Seniorenclub is de lokale vereniging van en voor senioren en richt zich op alle inwoners van 55 jaar en ouder. Het werkgebied is Oud-Zevenaar en Ooy. De club komt op voor de belangen van de ouderen, onder andere op het gebied van Zorg & Gezondheid, Wonen & Welzijn, Inkomen & Koopkracht en Mobiliteit & Veiligheid.      

 

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.