Rijnwaarden Vitaal zoekt vrijwilliger/trainer sportief wandelen

17
Jan
Gemeente Zevenaar

Bent u sportief en wilt u in uw vrije tijd anderen begeleiden die door hun gezondheid of gewicht bewegingsarmoede hebben? Rijnwaarden Vitaal komt graag met u in contact.

Wekelijks begeleidt u een training 'sportief wandelen en Nordic Walking'voor mensen met bewegingsarmoede of overgewicht. U krijgt een opleiding door een fysiotherapeut van Fysio Rijnwaarden.

Bel voor meer informatie naar 0643118508 of loop binnen bij de balie van Fysio Rijnwaarden aan de Jan van Kleefstraat 3a in Lobith.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.