Pubers opvoeden, kan dat?

1
Feb
NieuwsGemeente Zevenaar

Pubers zijn vaak eigenwijs; ze zijn het liever niet met je eens. Dat komt door de groei van de hersenen en de wil om zelfstandig te worden. Hoe ga je als ouder daar mee om en hoe doen andere ouders dat? Laat je je puber juist eigenwijs zijn? Of ga je de strijd aan?

Caleidoz Welzijn, het Sociaal Team en STMR organiseren samen de cursus 'Ouders van pubers'. Tijdens zes avonden gaan zij met maximaal 12 ouders aan de slag om te kijken waar u tegenaan loopt, maar vooral ook hoe u met het pubergedrag van uw kind kunt omgaan.

Wanneer?

  • Dinsdag 14 februari
  • Dinsdag 21 februari
  • Dinsdag 7 maart
  • Dinsdag 14 maart
  • Dinsdag 21 maart
  • Dinsdag 28 maart

Waar?

De Zaak, Raadhuisplein 14 in Zevenaar

Tijdstip?

Van 19:30 tot 21:30 uur.

Kosten?

Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

Interesse?

Meld u dan aan bij Alie Hadders (maatschappelijk werk STMR) via ahadders@stmr.nl of 06 2049 6196 of bij Edwin Schipper (Sociaal Team / Caleidoz Welzijn) via e.schipper@caleidoz.nl of 06 3015 5241.

Graag gaan we met beide ouders binnen een gezin aan de slag.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.