Pilot dagbesteding in Zevenaar van start

20
Oct
NieuwsGemeente Zevenaar

Dagbesteding Kansrijk de Liemers start samen met de gemeente Zevenaar en sportbedrijf Ataro een pilot voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel hiervan is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te activeren.

De pilot duurt 9 maanden en start in oktober 2016.

Voor de pilot zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om (weer) lekker aan de slag te gaan bij het sportpark, het zwembad, de atletiekbaan of bij de sporthal. Er zijn eventueel doorgroeimogelijkheden naar een betaalde baan.

Daarnaast is de organisatie ook op zoek naar enkele vrijwilligers die hen bij deze pilot kunnen ondersteunen.

Interesse?
Heb jij een dagbestedingsindicatie/afstand tot de arbeidsmarkt, of ben je geïnteresseerd in een vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op via info@kansrijkdeliemers.nl of telefonisch via (06) 8182 8350 (Boudewijn), (06) 3944 4033 (Marco).

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.