Open middag bij Inloophuis De Herberg

1
Jun
NieuwsGemeente Westervoort
foto van het welkomstbord met openigstijden erop, gemaakt door Klaas Westerbeek

Behoefte aan een moment van rust, een lekker kopje koffie, wil je een spelletje doen of met anderen in gesprek? Dan kun je elke week op donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur binnenlopen.

Het inloophuis is gevestigd in een gezellige ruimte aan de Dorpstraat 107 in Westervoort. Je wordt ontvangen door gastvrouwen of gastheren. Zij kunnen je alles vertellen over het Inloophuis, over de openingstijden, de activiteiten en wat je nog meer zou willen weten.

Op 14 juni is iedereen extra welkom. Het inloophuis viert dan het 6-jarig bestaan en wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er is die middag een lekker stuk koek bij de koffie. Kom je ook? Je kunt dan ook een kijkje nemen in de moestuin, die met het inloophuis verbonden is. Het perceel ligt aan de overkant van de Dorpstraat.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.