Ontmoeting aanstaande moeders en moeders met jonge kinderen

12
Sep
NieuwsGemeente Zevenaar

Ben je een aanstaande moeder of heb je een jong kindje? En vind je het fijn om in contact te komen met andere moeders? Sluit je dan aan bij het appgroepje dat het sociaal team van de gemeente Rijnwaarden heeft opgezet.

Via dit appgroepje kunnen moeders elkaar ontmoeten en onder het genot van een kop koffie of thee ervaringen met elkaar uitwisselen. Intussen kunnen de kinderen leuk met elkaar spelen. Win-win dus! Uiteindelijk is het de bedoeling dat de moeders het groepje zelf gaan beheren. Op vrijdag 22 september komen de moeders weer bij elkaar. Wil je ook toegevoegd worden aan het appgroepje? Stuur dan een mail met je mobiele telefoonnummer naar n.begeman@rijnwaarden.nl. Je bent van harte welkom!

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.