Onafhankelijke cliëntondersteuning

20
Feb
NieuwsGemeente Westervoort
drie dames aan tafel tijdens een keukentafelgesprek

Inwoners van Westervoort kunnen gratis gebruik maken van hulp van een onafhankelijke cliëntondersteuner bij het keukentafelgesprek met het Goed voor elkaar team.

Het Goed voor elkaar team Westervoort helpt inwoners van Westervoort met hun hulpvraag. Het team start het traject met een intake, een zogenaamd keukentafelgesprek. In dit gesprek bespreek je jouw hulpvraag.

Veel mensen vragen een familielid of goede kennis om daarbij aanwezig te zijn en ze bij te staan. Maar misschien wil je daar juist graag de hulp bij van iemand die onafhankelijk is. Iemand die jouw belangen behartigt, kennis van zaken heeft en graag met je meekijkt. Dat kan.

Voor inwoners van Westervoort bieden drie organisaties gratis onafhankelijke cliëntondersteuning (informatie, advies en kortdurende ondersteuning). De keuze is aan jou. Lees er meer over in de folder over cliëntondersteuning, op deze website.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.