Nominaties Liemerse sportprijs van start

26
Oct
NieuwsGemeente Zevenaar

De Liemers krijgt een eigen sportprijs. Sporters, die een bijzondere prestatie hebben verricht, worden op donderdag 13 december tijdens een feestelijke avond in het zonnetje gezet tijdens de eerste editie van de Liemerse Sportprijs.

Sportverenigingen uit de regio zijn welkom om de verkiezingsavond bij te wonen. Inmiddels zijn de nominaties in volle gang. Tot dinsdag 20 november kan jij jouw favoriete sporters nomineren via de website www.liemersesportprijs.nl.

Nominaties

De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van De Gelderlander. Er worden Liemerse sportprijzen uitgereikt in de volgende categorieën:  sportman, sportvrouw, sportploeg, coach, talent, aangepaste sporter en sportevent. De nominatieronde is in volle gang. In alle categorieën zijn er inmiddels meerdere nominaties binnengekomen.

Stemronde

Een jury buigt zich vanaf dinsdag 20 november over de nominaties. Hierna blijven er in iedere categorie drie genomineerden over. Dan volgt er een stemronde waar iedereen kan stemmen op de overgebleven genomineerden. Op donderdagavond 13 december worden de prijzen uitgereikt. Tijdens deze avond zijn onder meer  toptennisser Wesley Koolhof  uit Duiven en wethouder Sport Nanne van Dellen aanwezig. Gedeputeerde Jan Markink van de Provincie Gelderland verricht de opening.

Lokale samenwerkingen

De organisatie van de Liemerse sportprijs werkt nauw samen met het Candea College en het Liemers College. Zo treedt een band van het Liemers College op tijdens de verkiezingsavond en is een klas van het Candea College bezig geweest met het ontwerpen van een logo. Uit alle ontwerpen is de creatie van Anique Teijgeler gekozen tot beeldmerk van de Liemerse Sportprijs. Meer informatie is te vinden op www.liemersesportprijs.nl.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.