Nieuwe werkwijze Gebiedsteams Goed voor Elkaar

9
Jul
NieuwsGemeente Zevenaar

Vanaf november 2018 starten de Gebiedsteams in Zevenaar  met een nieuwe werkwijze. Zij nemen een netwerkende, verbindende rol aan waarbij zij aansluiten bij de bestaande organisaties en activiteiten, zoals het Krachtlokaal en Caleidoz. Op deze manier kunnen de Gebiedsteams de jou efficiënter ondersteunen bij jouw vragen of ideeën over zorg en ondersteuning.

Het viel op dat er weinig gebruik gemaakt werd van de vaste spreekuren maar er wel behoefte is aan flexibiliteit en contact op maat. Dit zorgt ervoor dat er in de nieuwe werkwijze geen vaste inloopspreekuren meer zijn in de kernen. Tot november 2018 blijven de inloopspreekuren in Babberich en Lathum wel open.

Inloopspreekuur Babberich

Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3A, 6909 DW Babberich
Dinsdag 11.00 – 13.00 uur

Inloopspreekuur Lathum

Jonkersschool, Kerkstraat 1, 6988 AE Lathum
Maandag 08.00 – 10.00 uur

Je kunt de Gebiedsteams natuurlijk bereiken via (0316) 595 111 op maandag t/m donderdag van 8:30 – 17:00 uur en op vrijdag van 8:30 – 12:30 uur of via gebiedsteam@zevenaar.nl. Op die manier kunnen de Gebiedsteams je direct persoonlijk te woord staan of een afspraak inplannen voor een bezoek.

Meer informatie

Meer informatie over de nieuwe werkwijze van de Gebiedsteams volgt in het najaar 2018.

 

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.