Nieuwe supervoetbaltalenten gezocht!

15
Feb
NieuwsGemeente Zevenaar

Heb jij altijd al gedroomd over voetballen in het leukste team wat er is? En ben jij tussen de 8 en 18 jaar? Dan ben jij zaterdag 17 februari meer dan welkom bij de G-instuif van RKPSC Pannerden!

Afgelopen herfst startte voor het eerst het G-team van RKPSC Pannerden op Sportpark de Pauwengaard, en wat een succes! Sindsdien voetbalt het enthousiaste, gezellige team elke dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 uur onder leiding van Marja Huibers.

Nieuwe talenten gezocht

Het team kan nog altijd nieuwe spelers en speelsters gebruiken. Lijkt het jou leuk om een keer vrijblijvend mee te komen spelen? Voetbal dan zaterdag 17 februari gezellig mee tijdens de G-instuif van 10:00 tot 12:00 uur op Sportpark de Pauwengaard, Renbaan 1A in Pannerden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op via technischezaken@rkpsc.com of telefonisch via (06) 22 00 50 29.

Hopelijk zien wij je zaterdag!

 

 

 

 

 

17 maart as. Is er een G instuif van 10.00 uur tot 12.00 uur op het sportpark de Pauwengaard.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.