Nieuwe invulling voormalig informatiecentrum Groot Holthuizen

3
Nov
NieuwsGemeente Zevenaar

Met het tekenen van het overdrachtscontract heeft wethouder Stef Bijl op 2 november officieel de sleutel van het voormalig informatiecentrum in Groot Holthuizen overgedragen aan Veronique Kan van Centrum 4.0. 

Multifunctioneel, sociaal maatschappelijk centrum

Hiermee is, na een verkenning van verschillende mogelijkheden, voor het markante, duurzame pand aan de Bemlaan een nieuwe invulling gevonden: een multifunctioneel, sociaal maatschappelijk centrum, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. In Centrum 4.0 is ruimte voor coaches, therapeuten en begeleiders die in hun eigen vakgebied mensen een stapje verder proberen te helpen. De ruimtes zijn flexibel te huren voor ondernemers die elkaar willen versterken. Ook nemen de oudere kinderen van de buitenschoolse opvang drie middagen hun intrek in het centrum.

'Het is hier zo mooi!'

Mede-oprichtster Veronique van Kan vertelt: “ik was op zoek naar een flexibel te huren ruimte voor mijn praktijk waar ik volwassenen en kinderen coach en groepstrainingen geef. Toen ik voor het eerst langs het voormalig informatiecentrum reed dacht ik er direct aan hoe prettig het zou zijn om op deze plek te werken. Het is hier zo mooi! Het ligt prachtig tussen het groen maar is heel goed te bereiken.”

Voor meer informatie zie: www.centrum4punt0.nl

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.