Nieuw thuis voor het Krachtlokaal

20
Jul
NieuwsGemeente Zevenaar

Het Krachtlokaal heeft een nieuw thuis gevonden in het multifunctionele pand De Zaak.

Het Krachtlokaal heeft een nieuw thuis gekregen, namelijk in De Zaak op het Raadhuisplein. Het Krachtlokaal is dè plek voor alle inwoners van de gemeente Zevenaar die zelf aan de slag willen met een idee om de Zevenaarse wijken en dorpen nog aantrekkelijker, vriendelijker en interessanter te maken!

Het Krachtlokaal heeft geen potjes met geld en neemt geen ideeën over, maar verbindt mensen met goede ideeën aan mensen die kunnen helpen,  willen meedenken en proberen ‘mede mogelijk te maken’.

Medewerkers van het Krachtlokaal zijn in juli iedere woensdag te vinden in De Zaak tussen 14.00 en 16.00 uur op Raadhuisplein 14 in Zevenaar. U kunt ook contact opnemen via de website www.hetkrachtlokaal.nl of de facebookpagina.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.