Meldpunt Discriminatie en Pesten (MDP) wordt Vizier

10
Jul
Gemeente Zevenaar

Het Meldpunt Discriminatie en Pesten (MDP) heeft binnen de gemeente Zevenaar jarenlang de Wet gemeentelijke antidiscriminatievoorziening (WGA) uitgevoerd. Hiermee waren zij het meldpunt waar inwoners van gemeente Zevenaar zich konden melden als zij zich gediscrimineerd of gepest voelden.

Sinds 1 januari 2020 is MDP gefuseerd met twee andere antidiscriminatievoorzieningen in Oost-Nederland: Artikel 1 Overijssel en Ieder1gelijk. Als Vizier bundelen zij daarmee meer dan 20 jaar aan ervaring op het gebied van discriminatie. Zij blijven hiermee het meldpunt waar inwoners advies en hulp kunnen krijgen als zij discriminatie ervaren.

Melding maken? De nieuwe gegevens zijn:

Vizier
Arend Noorduijnstraat 15
6512 BK Nijmegen
085 0734600
info@vizieroost.nl
www.vizieroost.nl

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.