Meer zorg, voor minder geld voor inwoners uit Rijnwaarden

28
Nov
Gemeente Zevenaar

Heeft u een laag inkomen? Dan betaalt de gemeente Rijnwaarden mee aan uw zorgverzekering!

Het maakt niet uit of u ziek of gezond bent. Bij de zorgverzekering GarantVerzorgd is iedereen met een laag inkomen en/of hoge zorgkosten die woont in Rijnwaarden van harte welkom. Of u in aanmerking komt voor de zorgverzekering GarantVerzorgd hangt af van uw situatie en de samenstelling van uw huishouden. Is uw gezamenlijke netto maandinkomen lager dan 120% van het sociaal minimuminkomen? Dan komt u in aanmerking. Is dit hoger, dan helaas niet.

Uw voordeel?

De gemeente Rijnwaarden betaalt mee aan uw premie.

  • U krijgt korting op de basisverzekering, de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering.
  • U krijgt ruime vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, tandartskosten, ziekenvervoer en de eigen bijdragen voor huishoudelijke hulp.
  • Menzis accepteert iedereen, zonder medische keuring.
  • Uw eigen risico wordt vergoed als u gekozen heeft voor de uitgebreidere verzekering van pakket 3.
  •  

Hoe kunt u overstappen?

Op de website GezondVerzekerd.nl kunt u aangegeven dat u in Rijnwaarden woont. U krijgt dan een overzicht van premies en voorwaarden die voor u gelden voor deze collectieve zorgverzekering. U kunt zich gelijk op de site aanmelden. Of via de OverstapCoach van Menzis, t. (088) 222 4 0 80, geef aan dat het om een gemeentepolis gaat. Let op: overstappen naar Menzis is niet mogelijk als u een betalingsachterstand heeft bij uw huidige zorgverzekeraar.

 

Hulp nodig?

De vrijwilligers van de Formulierenbrigade  van Welzijn Rijnwaarden helpen u graag om na te gaan of u in aanmerking komt voor de GarantVerzorgd zorgverzekering.

 

U bent van harte welkom op:

 

  • 13 december 10.00-12.00 uur Steunpunt Aerdt

  • 13 december 14.00-16.00 uur Steunpunt Herwen

  • 14 december 10.00-12.00 uur Steunpunt Lobith

  • 15 december 10.00-12.00 uur Steunpunt Pannerden

  • 15 december 14.00-16.00 uur Steunpunt Spijk

 

Als u naar het steunpunt komt voor hulp neem dan uw zorgpolis 2016 mee.

 

Vragen?

Heeft u een vraag over een vergoeding, neem dan contact op met de Menzis Klantenservice, t. (088) 222 40 40. Heeft u een vraag over uw inkomen en/of inhoudingen op de uitkering? Neem dan contact met de medewerkers van de Gemeentewinkel via t. (0316) 56 56 00.

 

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.