Meedoenpassen voor Zevenaarse jongeren

19
Dec
NieuwsGemeente Zevenaar

Ben jij tussen de 12 en 17 jaar en woonachtig in voormalig gemeente Rijnwaarden? Per januari 2019 worden er voor jongeren uit minimagezinnen Meedoenpassen van Arriva beschikbaar gesteld, net als in voormalig gemeente Zevenaar. Met een Meedoenpas kan jij gratis reizen in de daluren en in de weekenden.

Zelfstandig reizen

De Meedoenpas was al onderdeel van het Kindpakket van de voormalig gemeente Zevenaar, maar nu komen er ook passen voor de jongeren uit voormalig gemeente Rijnwaarden. Door de Meedoenpassen kan jij zelfstandig reizen naar familie en vrienden. De Meedoenpassen worden in de loop van januari 2019 verstrekt.

Huidige pasgebruikers

Woon jij in de voormalige gemeente Zevenaar en maak je al gebruik van de Meedoenpas ?Dan ontvang je op korte termijn informatie over het verdere gebruik van de Meedoenpas in 2019.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.