Levensverhaal

21
Sep
NieuwsGemeente DuivenGemeente Westervoort
abstracte afbeelding van een pen in een cirkel

Laat een uniek boek maken van uw persoonlijke verhaal. Vrijwilligers helpen u hierbij!

Mikado heeft vrijwilligers die inwoners van Duiven en Westervoort helpen van hun verhaal een mooi boek uit te geven. Een vrijwilliger schrijft uw verhaal en een vormgever (ook een vrijwilliger) tovert dit om tot een prachtig boek. Uitgangspunt: De verteller bepaalt zelf wat er in het boek komt te staan. Ook welke foto's er in het boek worden opgenomen. Zo ontstaat een uniek boek over het leven van één persoon. Interessant of gewoon leuk voor het nageslacht of voor vrienden. Er is geen uitgever bij betrokken, ook geen boekwinkel. Alles gebeurt in eigen beheer. De verteller bepaalt hoeveel boeken hij of zij wil laten maken. Sommigen bestellen er drie, anderen dertig.

Het werk van de vrijwilligers is gratis, alleen de boeken zijn voor rekening van de verteller, waarbij gerekend moet worden op een bedrag tussen de € 20,- en € 25,- per boek.

Meer informatie? Mail naar Jan van den Berg, coördinator van de vrijwilligers, j.berg.13@hotmail.nl of bel met Mikado: (0316) 250 700 (ma t/m vr van 9.00 tot 14.00 uur).

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.