'Jij bent' zoekt nieuwe bordspellen én spelers

8
Sep
NieuwsGemeente Zevenaar

Zevenaarse bordspellengroep 'Jij bent' is op zoek naar allerlei bordspellen én spelers. Sluit jij je binnenkort aan bij deze gezellige groep?

Heeft u nog een spel(len) die op zolder of in de kast stof staan te verstoffen? Dan komen wij ze met veel plezier bij u ophalen. Brengt u ze liever langs? U bent van harte welkom. 

Wij spelen iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur bij Caleidoz, Steenhuizen 6 (zij ingang) in Zevenaar. Op een doorsnee avond hebben we ongeveer 3 speeltafels met elk 6 spelers. De leeftijd ligt ongeveer tussen de 20 en 50 jaar. We spelen een spel van de maand of een spel naar eigen keuze.

We spelen de wat moeilijkere bordspellen daarbij moet je denken aan Kolonisten van Katan, Carcassone, Cuba, El Grande, het Dorp, Terra Mystica, Tikal, Machiavelli en nog heel veel meer. Meestal zijn het spellen die uitgegeven zijn door Uitgeverij 999 games. Dat zijn de moeilijkere spellen.
Dit zijn ook de spellen waar wij naar op zoek zijn, geen Monopoly of 'Mens erger je niet'. 

Naast nieuwe spellen vinden we het ook altijd leuk om de spelersgroep uit te breiden. Het is gezellig om met nieuwe mensen te spelen i.p.v. altijd met dezelfde. Mensen mogen gratis meespelen en betalen alleen een kleine bijdrage voor koffie/thee.

Heeft u een uitdagend bordspel in uw bezit maar zijn er geen familieleden om het met u te spelen? Bij 'Jij Bent' in Zevenaar bent u van harte welkom. Ook alleen bordspellen zijn welkom. 


Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.