Inschrijving Beursvloer de Liemers (18 november) geopend!

30
Oct
Gemeente ZevenaarGemeente WestervoortGemeente Duiven

Wilt u het verschil maken voor uw vereniging of stichting? Of bent u die ondernemer die zich in wil zetten voor zijn/haar omgeving? Kom dan op maandag 18 november van 16.30 uur tot 18.30 uur naar Beursvloer de Liemers.

De Beursvloer wordt gehouden op 18 november van 16.30 - 18.30 uur op locatie De Stek, Rijksweg 53 in Duiven.

Hulpvraag
Verenigingen en stichtingen zijn volop bezig met het organiseren van activiteiten, verlenen van allerhande diensten en het aansturen van vrijwilligers. Soms is het lastig om uw organisatie te verbeteren of heeft u behoefte aan een ruimte, middelen, ondersteuning of advies op een bepaald gebied.

Matchen
U ontmoet bij de Beursvloer ondernemers uit Liemers die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zij kunnen bijvoorbeeld helpen met advies over wet- en regelgeving, expertise inbrengen, helpende handen of materialen leveren.

Concrete hulp in natura
Het draait bij de Beursvloer dus niet om geld maar om de inzet van kennis, medewerkers, goederen en/of faciliteiten. Zo kan bijvoorbeeld een stichting met behulp van financieel advies zich verder ontwikkelen, of meubilair wat vervangen wordt - maar nog prima is - krijgt een tweede leven bij een sportclub.

Tegenprestatie
Op de Beursvloer onderhandelt u met bedrijven, serviceclubs en andere organisaties om uw wensen in vervulling te laten gaan. U bepaalt tevens wat uw organisatie als tegenprestatie kan bieden: een artikel vermelden in uw nieuwsbrief, een heerlijke lunch verzorgen of kaartjes aanbieden voor een voorstelling. Een goede match hoort namelijk in evenwicht te zijn.

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht
Om deel te nemen aan de Beursvloer is aanmelden verplicht. Meedoen is gratis en eenvoudig.
Meld u vóór 13 november aan via het inschrijfformulier of via info@liemerseuitdaging.nl

Kijk voor meer informatie op www.liemerseuitdaging.nl

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.