Informatiemiddag Aangenaam Wonen

10
Mar
NieuwsGemeente Zevenaar

Ervaart u ongemakken en onveilige situaties in en om uw huis? Dan is dit het moment om eens na te denken over de toekomst. Kom vrijdag 17 maart naar de Aangenaam Wonen en Leven middag voor meer informatie.

Op vrijdag 17 maart tussen 13:00 en 16:30 uur kunt u uitgebreid kennismaken met het project Aangenaam Wonen en Leven in al zijn facetten. Er vinden verschillende voorlichtingen en workshops plaats. Doorlopend kunt u de informatiemarkt bezoeken waar de partnerorganisaties hun activiteiten gericht op aangenaam wonen en leven presenteren.

Aangenaam Wonen is een initiatief van Caleidoz Welzijn en de gemeente Zevenaar en is in het najaar van 2016 gestart in Babberich, Oud-Zevenaar en Ooy. Het doel van het project is om mensen bewust te laten nadenken over acties die ze kunnen ondernemen om langer zelfstandig, veilig en aangenaam thuis te wonen. Daarnaast zijn zorg en welzijn ook een belangrijk onderdeel van het project, waarbij specifiek aandacht is voor mensen met een dementie. We werken in dit project nauw samen met de Seniorenclub Oud-Zevenaar en Ooy, Dorpsraad Ooy, Dorpsraad Babberich en KBO Babberich. 

Kijk voor meer informatie en programma in de Aangenaam Wonen en Leven folder.

Graag tot vrijdag 17 maart.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.