Hulplijn voor mantelzorgers

10
Apr
NieuwsGemeente ZevenaarGemeente WestervoortGemeente Duiven

We leven in een onwerkelijke tijd. Alles gaat anders dan we gewend zijn, en dat is voor veel mensen schakelen. Zo ook voor mantelzorgers, die nu wellicht (nog) meer tijd besteden aan mantelzorgen. Daarom is een hulplijn voor mantelzorgers opgezet: Mantelzorgelijk.

Via (088) 505 43 31 kan je terecht met jouw vragen tijdens de Coronacrisis. Als mantelzorger wil je natuurlijk weten waar je rekening mee moet houden in de zorg voor jouw kwetsbare dierbare. Wat kan wel en wat kan niet? Met deze informatie krijg je via het portaal antwoord op de meest gestelde vragen die binnen gekomen zijn. 

Kijk op www.mantelzorgelijk.nl voor meer informatie of bel met (088) 505 43 31.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.