Hulp van Buurtgezinnen

5
Jul
NieuwsGemeente WestervoortGemeente Duiven
schets van een gezin (kind met ouders of buurtouders) voor een huis

Buurtgezinnen.nl zorgt er met de inzet van een steungezin voor dat ouders weer op adem kunnen komen en kinderen zich positief kunnen blijven ontwikkelen.

Soms lijkt alles tegen te zitten. Problemen stapelen zich op in je gezin en er hoeft dan maar iets te gebeuren of de emmer loopt over. Dan lukt het niet meer om op ieder moment voldoende tijd en aandacht aan de kinderen te besteden. Of aan jezelf. Buurtgezinnen.nl is er voor deze gezinnen in de gemeenten Duiven en Westervoort. Door een gezin in de buurt te vinden dat jullie kan ondersteunen.

Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je kinderen een rustige huiswerkplek wordt geboden, dat ze af en toe een weekend uit logeren gaan, dat een ander gezin meedenkt over de schoolkeuze of je wegwijs maakt bij instanties. In onderling overleg maak je afspraken over die steun en de invulling ervan.

Woon je in de gemeente Duiven of Westervoort en wil je deze hulp inschakelen? Ga naar https://www.buurtgezinnen.nl/aanmelden/. Daarna volgt een kennismakingsgesprek met de coördinator.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.