Heeft u een nieuw idee over zorgen voor elkaar? Wij helpen u graag op weg

14
Oct
Gemeente Zevenaar

Vaak hebben inwoners zelf hele goede ideeën over hoe we samen voor elkaar kunnen zorgen. Maar lukt het niet om hun plan te realiseren. Wij helpen u graag op weg.

Onze inwoners hebben vaak goede ideeën over hoe zij samen iets voor anderen in de gemeente kunnen betekenen. Om deze ideeën uit te voeren, is soms een startkapitaal nodig. Dat is meestal moeilijk te verkrijgen. Goede plannen komen dan niet van de grond. Met onze nieuwe regeling 'budget burgerinitiatieven' helpen wij u om uw idee uit te voeren.

Hoe?

U kunt voor uw idee via ons advies van een professional krijgen. Ook kunt u uw plan insturen. Na beoordeling van een commissie belonen wij uw plan wellicht met een startsubsidie. Wij stellen tot 31 december 2017 een budget van totaal € 34.000,- beschikbaar. U kunt voor uw aanvraag maximaal € 5.000,- subsidie krijgen. Heeft u een goed idee, stuur uw plan dan snel in. Dit kan tot en met 30 december 2017 Als het budget op is, dan kunnen wij geen subsidies meer verstekken. De aanvragen behandelen wij op volgorde van binnenkomst.

Meer informatie

Wilt u weten of u in aanmerking kunt komen voor deze subsidie? Wat de voorwaarden zijn? En hoe het werkt? Al deze informatie kunt u lezen op https://www.rijnwaarden.nl/budget-burgerinitiatieven. Ook kunt u uw vragen stellen aan onze aanjager burgerinitiatieven, Claudia Peeters. Zij adviseert u graag. Mail naar claudiapeeters@welzijnrijnwaarden.nl of bel (0316) 54 27 94.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.