Groene vingers?

1
May
NieuwsGemeente Westervoort
getekende moestuin met groenten

Het groenteplein in Westervoort (bij voormalig basisschool De Flierefluiter) is op zoek naar vrijwilligers. Vind jij het leuk om te tuinieren? Of op een andere manier een bijdrage te leveren?

Er worden vrijwilligers gezocht voor allerlei activiteiten, zoals het maken van stekjes, spitten, tuingereedschap onderhouden. Maar het is zeker zo belangrijk om gezellig samen te komen en gezellig te kletsen.

Kom gerust een keer langs. Iedere maandag en woensdag van 10 tot 12 is er een  iedereen welkom. Als je mee kunt helpen is het fijn als je dat vooraf kunt laten weten (06 44458152).

Ook zijn ze bij het Groenteplein op zoek naar sponsoren of bedrijven die kunnen helpen of donaties willen doen. Tijdens de heftige storm van een paar maanden geleden is het tuinhuis volledig vernield. Ook gereedschappen zijn welkom. Bel 06 44458152 voor meer informatie.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.