Gratis workshop ‘Sta in je kracht’ in Welkomhuis Gelders Eiland

15
Oct
Gemeente Zevenaar

Welkomhuis Gelders Eiland opent binnenkort haar deuren in dorpshuis de Cirkel in Pannerden. Daarom organiseren zij een gratis workshop.

In de workshop kun je op een warme en positieve manier in contact komen met je eigen krachten. Het is een oppepper voor iedereen die weer even wil voelen wat je nou echt drijft. De workshop wordt gegeven door een capabele vrijwilliger en voor koffie en thee wordt gezorgd.

Heb je na het volgen van de workshop de smaak te pakken? Dan kun je bij het Welkomhuis altijd de gratis vijfdaagse training ‘Sta in je kracht’ komen volgen om je persoonlijke ontwikkeling een stimulans te geven.

Datum workshop : 2 november
Tijd : 09.30-11.30 uur
Locatie : Vryleve, Halve Maan 18 Lobith
Kosten : gratis


Aanmelden : stuur een mail naar welkomhuisgelderseiland@gmail.com

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.