Geen beperking in activiteiten voor jongeren met een beperking!

20
Mar
NieuwsGemeente Zevenaar

Het jongerencentrum de Sfinx staat klaar voor alle jongeren. Maar voor jongeren met een beperking is het niet altijd makkelijk om activiteiten te vinden om aan mee te doen.

Gelukkig is daar Sfinx! Zij organiseren, samen met een aantal ouders, extra activiteiten voor deze bijzondere groep.

Op de agenda

Op woensdag 28 maart draait het Sfinx team een film voor tieners van 18:30 tot 20:00 uur. Op vrijdag 4 mei kunnen tieners en jongeren meedoen aan een spannend spel door Lobith, waarbij elk groepje een begeleider krijgt en op zoek gaan naar aanwijzingen. Levend Cluedo staat op vrijdag 8 juni op het programma. Om 18:45 uur wordt er eerst een korte uitleg gegeven. Vervolgens duurt het spel tot 20:00 uur. Dit geldt ook voor de vossenjacht op vrijdag 22 juni, waar jongeren met een beperking van 10 tot 16 jaar aan mee kunnen doen.

Meer informatie en aanmelden

De entree voor alle activiteiten is €1,00. Wil je meer informatie of meteen jezelf aanmelden? Surf dan naar www.de-sfinx.nl, stuur een e-mail naar c.peeters@caleidoz.nl of bel met de jongerenwerkers van de Sfinx via (0316) 542 794.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.