Feestelijke ondertekening convenant Albert Heijn

6
Dec
NieuwsGemeente Zevenaar

Donderdag 6 december hebben het WSP, Albert Heijn, de partnergemeenten en het UWV een handtekening gezet onder de werkafspraken die eerder dit jaar zijn opgesteld.

Door deze afspraken kan het plaatsen van mensen met een kwetsbare positie tot de arbeidsmarkt vanuit de gemeenten en het UWV makkelijker verlopen. De betrokken partijen kunnen zich op deze manier volledig focussen op de werving, selectie en begeleiding van nieuwe talenten binnen de winkels van Albert Heijn in onze regio.

Inclusiviteit in de supermarkt

Supermarktmanager Michael van ’t Hof en jobcoach Michiel Hof vertelden over inclusiviteit in de supermarkt in Zevenaar. Janny Prent, accountmanager Horeca, Detailhandel en Logistiek van het WSP, sprak over de gemaakte afspraken vanuit het WSP gedachtengoed. Zij is trots op de samenwerking met de Albert Heijn. De afspraken zijn het afgelopen jaar reeds uitgevoerd en hebben geresulteerd in 23 plaatsingen in de Albert Heijn supermarkten in het werkgebied van het WSP. Rondleiding

De aanwezigen kregen een rondleiding over de werkvloer en spraken met drie enthousiaste participanten, op de vriesafdeling, de broodafdeling en de schoonmaak.

Meer focus op begeleiding

Albert Heijn biedt kandidaten een goede werkplek om weer mee te doen in het arbeidsproces. Nieuwe medewerkers krijgen een buddy en interne begeleiding. Landelijk krijgt 70% van de mensen na de proeftijd een contract aangeboden. In de regio Midden-Gelderland ligt dit op 90%. Na 2 jaar krijgt 50% een vast dienstverband aangeboden. Voor de andere 50% is het WSP momenteel in gesprek met de Albert Heijn om een juiste aanpak op te zetten.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.