Er is een Baby peuter café in Westervoort!

15
May
NieuwsGemeente Westervoort
logo baby peuter café Westervoort

Vind je het leuk om erop uit te gaan met je kindje en andere ouders te ontmoeten? Vanaf 16 mei is er iedere dinsdagochtend een baby peuter café in Westervoort.

Kom gezellig langs om ervaringen te delen, te kletsen en te spelen, iedere dinsdag van 09.30 - 11.30 uur in het muzieklokaal van basisschool IKC De Hoge Hoeve in Westervoort.

Meer informatie: https://www.facebook.com/Baby-Peuter-Cafe-Westervoort-784645441702654/?fref=ts en https://babypeutercafe.nl/locaties/westervoort/ 

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.