Dienstapotheek in Zevenaar geopend

30
Jun
NieuwsGemeente DuivenGemeente ZevenaarGemeente Westervoort

 

Op 19 juni is er een dienstapotheek in Zevenaar geopend. Patiënten uit de Liemers kunnen voor spoedmedicatie terecht bij de dienstapotheek naast de huisartsenpost. Deze zit aan de achterzijde van het Rijnstate Ziekenhuis in Zevenaar.

De dienstapotheek in Zevenaar is open op maandag t/m vrijdag van 18.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 8.30 uur tot 23.00 uur. Na 23.00 uur kunnen patiënten terecht bij de dienstapotheek in Velp. Deze is op maandag t/m vrijdag open van 18.00 uur tot de volgende ochtend 8.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen 24 uur per dag.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.