De gemeente Zevenaar betaalt mee aan uw zorgverzekering

30
Nov
NieuwsGemeente Zevenaar

Speciaal voor mensen met een lager inkomen en/of hoge zorgkosten heeft de gemeente Zevenaar samen met Menzis een zorgverzekering samengesteld: Menzis Garant Verzorgd.

 

Met deze collectieve verzekering draagt de gemeente bij aan het beperken van uw kosten.  

Voordelen collectieve zorgverzekering

  • De gemeente betaalt mee aan uw premie.
  • U krijgt 6% korting op de Basisverzekering en 9% korting op de aanvullende zorgverzekering en de tandartsverzekering.
  • U krijgt ruime vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen, tandartskosten, ziekenvervoer en de eigen bijdragen voor huishoudelijke hulp.
  • Menzis accepteert iedereen, zonder medische keuring.
  • Als u kiest voor GarantVerzorgd 3 wordt uw verplicht eigen risico vergoed.

Is de zorgverzekering GarantVerzorgd er ook voor u?
Of u in aanmerking komt voor de zorgverzekering GarantVerzorgd hangt af van uw situatie en de samenstelling van uw huishouden. Is uw gezamenlijke netto maandinkomen lager dan 120% van de bijstandsnorm? Dan komt u in aanmerking. Is dit hoger, dan helaas niet.

Stap over naar zorg die bij u past
Wilt u snel en eenvoudig overstappen? Ga naar www.gezondverzekerd.nl/menzisen kies uw gemeente. U kunt ook bellen met de OverstapCoach van Menzis. De OverstapCoach geeft persoonlijk advies en is bereikbaar via 088 222 40 80. Maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 19.00 uur (lokaal tarief). U kunt zich tot en met 31 december 2016 aanmelden. U mag alleen overstappen naar Menzis als u geen betalingsachterstand heeft bij uw huidige zorgverzekeraar.

Vragen?
Meer informatie vindt u op www.zevenaar.nl. Heeft u een vraag over een vergoeding, neem dan contact op met de Menzis Klantenservice, telefoonnummer 088 222 40 80.

Heeft u een vraag over uw inkomen en/of inhoudingen op de uitkering? Neem dan contact met  het Loket Maatschappelijke ondersteuning van de gemeente Zevenaar via (0316) 595 111 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag tot 12.30 uur. 

 

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.