Cre-aut ook in 2018!

3
Feb
NieuwsGemeente Westervoort
plaatje van tien personen op een rij, met de tekst Cre-aut, jongeren autisme bijeenkomst

Jongerencentrum Creon in Westervoort gaat ook in 2018 weer ontmoetingsavonden voor jongeren met autisme organiseren. Dit is de perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om aan leuke activiteiten deel te nemen.

Het vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand, van 18.30 tot 20.30 uur, onder begeleiding van jongerenwerker Odette Haagsman, een stagiaire en een vrijwilliger.

Er zijn twee groepen. Een groep voor jongeren van 9 t/m 13 jaar en een groep voor 14 t/m 18 jaar. Elke maand krijg je een mail met informatie over de volgende bijeenkomst.,  

Deelnemen kost € 2 per keer per persoon. Van dat geld kunnen er leuke activiteiten worden georganiseerd en een dagje naar een pretpark.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar Odette@kulturhuswestervoort.nl.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.