Cliëntondersteuning, wel zo prettig!

13
Jun
NieuwsGemeente Zevenaar

Heeft u binnenkort een keukentafelgesprek met een consulent van het Gebiedsteam? Hij of zij legt dan alles zo helder mogelijk uit aan u. Toch kan het prettig zijn als er nog iemand bij het gesprek aanwezig is. 

Diegene kan u dan ondersteunen en eventueel opmerken of alle onderwerpen besproken worden die voor u van belang zijn. Daarnaast is diegene dan ook op de hoogte van de afspraken die tijdens het gesprek gemaakt worden.

Een cliëntondersteuner kan uw begeleider zijn, maar ook een familielid, uw mantelzorger of een onafhankelijke cliëntondersteuner van bijvoorbeeld MEE. U mag altijd iemand meenemen en deze cliëntondersteuning is gratis. Wilt u gebruikmaken van een onafhankelijke cliëntondersteuner? Neem dan contact op het Gebiedsteam. Dit kan via (0316) 595 111.

Leuke nieuwtjes ook via facebook (goed voor elkaar de liemers)!

Lettertype vergroten


U kunt de grootte van de letters op uw scherm zelf instellen op één van de volgende manieren:

Manier 1

Houd de Ctrl (Windows) op uw toetsenbord ingedrukt en rol tegelijkertijd met het scroll-wieltje op uw muis om te vergroten en te verkleinen.

Manier 2

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de + toets voor grotere letters of op de - toets voor kleinere letters.

Standaard grootte herstellen

Houd de Ctrl (Windows) of cmd ⌘ (Mac) op uw toetsenbord ingedrukt en druk tegelijkertijd op de 0 toets (nul).

Mobiel of tablet

Houd twee vingers op het scherm van uw mobiel of tablet. Verplaats uw vingers van elkaar af terwijl uw vingers nog op het scherm zijn. Een tweede manier is met één vinger twee keer (snel) achter elkaar op het scherm van uw mobiel of tablet te drukken.